Nyhed

Torsdagens første “Sikre” EL anbefaling…

Internationale kampe kan være en svær størrelse og dem er der mange af i dag torsdag, hvor det traditionen tro er tid for kampe i den næst mest prestigefyldte turnering Europa League.

Genk – Malmö FF = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får 3-Doblet din Indsats til at spille for…

Genk  blev banemænd for Brøndby IFs drømme om at spille europæisk fodbold i denne sæson og det var endda noget så eftertrykkeligt. Det var ret tydeligt at se, at Brøndby IF slet ikke er gearet endnu til den store scene.

Samme vurdering har vi af Malmö FF, som havde en noget lettere vej til gruppespillet end mange af de danske hold. Genk har i den hjemlige turnering lagt sig helt oppe i toppen og har vist storform hele sæsonen indtil nu. Det fortsæter i aften.

*

Malmö FF slog godt nok FCM ud i den sidste kamp før gruppespillet og var på dagen i det opgør bare en tand bedre og vandt med 2-0 på FCM Arena. I dag er det dog en helt anden hjemmebane de skal møde op på.

For når Genk spiller hjemme på Luminus Arena i Genk, så er det meget svære at hamle op med. Og selv om Malmö FF er gode på udebane i den hjemlige turnering, så er vi overbeviste om, at de taber med mere end 1 mål i dette opgør.

Genk – Malmö FF = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får 3-Doblet din Indsats til at spille for…

To Top