Frække

Torsdagens Europe League Frækkert…

Vi slutter i Europa League, hvor dagens hjemmehold nærmest har løftet sig 2-3 niveauer i denne sæson. Det er sjældent at skotsk fodbold presser de store hold, men dagens hjemmehold har nu engang vist sig rigtige stærke i denne sæson.

Rangers – Benfica = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at spille for…

Rangers har i den grad vist et løft af niveau i denne sæson og ligger helt suverænt til i den bedste skotske række Premiership. Men det er ikke kun i den hjemlige liga, at de har spillet langt over forventning – det er også sket i Europa League. Her topper de gruppen foran dagens modstander, men har dog samme pointtal.

Det første møde endte 3-3 og kan Rangers som minimum spille remis med færre mål, vil de være bedst indbyrdes. En sejr vil selvfølgelig give dem et forspring på 3 point, hvilket vil være det bedste. Vi tror faktisk det vil lykkedes, med den form og fremgang de har vist i denne sæson.

*

Benfica er lidt ramt af en formnedgang og har tabt et par opgør i den hjemlige liga, mod hold de plejer at slå. Især nederlaget hjemme til Braga har givet rynker i panden. En 2. plads i gruppen e r også nok til at gå videre til Play offs kampene i det nye og Benfica har trods alt 4 point mere end Lech fra Polen i samme gruppe.

Hvis der ikke var denne lille formkrise hos gæsterne, ville vi mene at kampen var mere lige. Men Benfica kunne ikke hjemme modstå skotternes pres og det bliver bestemt ikke mindre i det skotske højland. En smal sejr og et lidt frækt spil.

angers – Benfica = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at spille for…

To Top