Nyhed

Torsdagens Europa League “Xtra Bonus”…

I dette opgør fra Europa League er der nordisk islæt, men ingen dansker som vi ellers kunne have forventet. Det er Nicklas Bendtner der her er tale om – men han har sit at “slås med” – om man så må sige.

Rosenborg – RB Leipzig = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens bedste Odds på dette spil…

Rosenborg skal i dag stå den helt store prøve mod det tyske formstærke mandskab fra Leipzig – en noget anden kaliber end hvad de er vant til i dagligdagen. 

Skal Rosenborg overhovedet få point i denne gruppe, så er det hjemme på Lerkendal Stadion, men ikke mod dagens gæster. De viste i seneste turneringskamp, at de ikke er oppe i højeste gear, med nederlaget til Molde ude.

Det var ikke fordi der blev sparet spillere, så formen er bare ikke helt i top. Når man så heller ikke har en Bendtner til rådighed, ved vi på redaktionen ikke rigtig hvor det skal komme fra. Tæt kamp, men et sikkert nederlag til hjemmeholdet.

*

RB Leipzig er et hold i fremgang og med fremme i den tyske Bundesliga. Trods en lidt slingret start, så virker de at være kommet op i gear. Danske Yusuf Poulsen scorede 2 gange i det seneste opgør på udebane mod Hoffenheim, som Leipzig vandt med 2-1.

Selv om bolden er rund, så bør et så formstærkt tysk mandskab ikke få problemer med et norsk mandskab, selv om det er et af de bedste fra den kant af Skandinavien. Vi er ret sikre på en sejr, endda med 2 mål.

Rosenborg – RB Leipzig = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens bedste Odds på dette spil…

 

 

To Top