Bonus

Torsdagens Europa League “Special Bonus”…

Også dagens “Special Bonus” er hentet i Europa League, hvor vi har fundet et opgør mellem to hold man ikke kendte særligt meget til i international sammenhæng og som begge har overrasket positivt.

Östersunds – Zorya = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får markedets bedste Livestreams og Liveodds…

Östersunds er et eventyr i sig selv – og som i de fleste eventyr, ender det lykkeligt. De ikke alene vandt den svenske pokalturnering, men de har også markeret sig i EL som de aldrig har deltaget i før.

Ingen havde i deres vildeste fantasi troet at Östersunds ville ligge i toppen af deres gruppe efter 4 kampe, med hold som Hertha Berlin og Atl. Bilbao. Så det er det rene “Wonderland”, at være fan i Östersunds i denne periode.

Vinder de dette opgør hjemme på Jamtkraft Arena er de sikret videre avancement. Og så er det jo heldigt at de er stærke hjemme. Kun et nederlag i hele 2017 har de fået og da formen er høj og selvtilliden i top, tror vi på endnu en sejr hjemme på Jamtkraft Arena.

*

Zorya er et nyt bekendtskab i international sammenhæng. De opholder sig til dagligt i den Ukrainske liga, hvor de ligger et stykke efter topholdene og er placeret på en 6. plads.

De imponerede i første udekamp med, at vinde i Bilbao og har også vundet hjemme over Hertha Berlin. Så fodbold kan de godt spille. Zorya er tvunget til at vinde, hvis de selv vil afgøre tingene, men en remis er heller ikke ensbetydende med at det er helt slut.

Gruppen er tæt og der er kun 3 point fra nr. 1 til nr. 4, med 2 runder tilbage. Så et nederlag i dette opgør, vil sikkert betyde et farvel og derfor vurderer vi på redaktionen, at Zorya efterhånden vil åbne mere og mere op, for, at opnå denne sejr, der kan gøre den store forskel.

Östersunds – Zorya = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får markedets bedste Livestreams og Liveodds…

To Top