Bonus

Torsdagens Europa League “Special Bonus”…

Også dagens “Special Bonus” kategori indeholder en kamp fra den næstbedste europæiske turnering, hvor det i dette opgør er 2 rigtigt stærke hold på den internationale scene – en kamp der helt sikkert bliver seværdig.

Napoli – RB Leipzig = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får markedets Højeste Startbonus som Ny kunde…

Napoli er tæt på at have samme styrke som Juventus, og er endda i denne sæson et 2 procenter foran.  De topper noget overraskende Serie A og har kun tabt 1 kamp i hele sæsonen.

I Champions League sammenhæng har de også vist stor styrke og det har bragt dem til disse 2 knald-eller-fald kampe mod sidste år vicemestre fra Tyskland.

Hjemme på  San Paolo i Napoli er de stærke. Kun hold som Juventus og Manchester City har taget vigtige point på Napoli’s hjemmebane. Vi vurderer på redaktionen, at der trods alt er et stykke op til disse 2 holds niveau for RB Leipzig.

*

RB Leipzig gør det stadig godt i den tyske Bundesliga, selvom denne sæson nok ikke giver samme afkast som i fjor. Men efter en lidt svingende start er de kommet op i gear og leverer igen nogle fine resultater.

Leipzig havde nok håbet på en anden modstander, men der er ingen lette kampe i CL. Udebane styrken er ikke helt den samme i denne sæson og at skulle få point på San Paolo virker ikke ret sandsynligt.

Vi tror på et meget defensivt orienteret tks mandskab, der vil gøre alt for at slippe så helskindet fra dette opgør – men vi tror dog ikke, at de er i stand til dette og vil tabe med mindst 2 mål.

Napoli – RB Leipzig = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får markedets Højeste Startbonus som Ny kunde…

To Top