Nyhed

Torsdagens Europa League Sikre kamp…

Så blev det også Europa Leagues tur til at starte på knald-eller-fald kampene, hvor det kan blive lidt kedeligt i det første opgør og måske lidt mere seværdigt i det 2 – når det hele skal sættes på plads og den samlede vinder skal findes.

Wolfsburg – Malmö FF = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste EL bonus at lege med…

Wolfsburg hører måske ikke til toppen af poppen i den tyske Bundesliga, men det er stadig et meget kompetent hold, der sætter alt ind for at gå videre efter denne runde. Og vi synes at mulighederne bestemt bør være indenfor rækkevidde.

Tysk fodbold er helt klart bedre end svensk og yderligere er den svenske turnering slet ikke gået i gang endnu. Det betyder at Wolfsburg skal møde et mandskab, som ikke har samme kampform som dem selv.

Det er hjemme Wolfsburg skal lægge grundlaget for det videre avancement og de er da også blevet bedre foran egne fans. Før december virkede Wolfsburg ret tamme hjemme på Volkswagen Arena, men siden da er der kun kommet et nederlag ind på kontoen. Så med en god form og en forstærket hjemmebane – så er vi ret sikre på at Wolfsburg tager første stik.

*

Malmö FF skal virkelig også have heldet med på deres side, for ikke kun er de et ringere mandskab end hjemmeholdet, men skrevet herover – så er den hjemlig turnering ikke kommet igang endnu.

Det vil alt andet lige have en betydning, når man skal op imod et tysk mandskab der allerede har spillet 7-8 vigtige kampe – og man selv kun har spillet træningskampe.

Disse træningskampe har så heller givet et særligt godt fingerpeg om, at Malmö FF er i god kampform eller har fastholdt styrken fra efteråret. De tabte seneste hjemmekamp i træningssammenhæng mod Varberg!!! – Nej vi tror ikke på dem i dag og slet ikke på udebane.

Wolfsburg – Malmö FF = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste EL bonus at lege med…

To Top