Nyhed

Torsdagens Europa League “Frækkert” på BN…

Dagens sidste anbefaling er den “Frække” hvor vi er gået efter et højt Odds, som bestemt ligger indenfor mulighedernes rækkevidde. Vi har selv smidt nogle gode mønter efter spillet, da vi mener at sandsynligheden er stor for det valgte udfald.

PAOK – Chelsea (1-0) = 2 = Odds 3,30
Spillet hvor du får den bedste Sports LIVEStreaming…

PAOK var tæt på at ende i Champions League, indtil de i den sidste runde løb ind i Benfica og oplevede europæisk fodbold på topniveau. Det var lidt af en lærestreg med et samlet nederlag på 5-2. De spillede fornemt 1-1 i det første opgør, men tabte sidenhen hjemme med hele 1-4.

Så de mangler stadig en hel del for at kunnematche de gode hold i Europa og dagens gæster må i den grad siges at tilhøre denne kategori. Selvom PAOK har spillet flere kampe og er godt i gang med deres egen hjemlige turnering, tror vi ikke på at de har noget som helst at gøre i dette opgør.

*

Chelsea har fået en godkendt start på sæsonen, fr hvad andet kan man sige når man topper den engelske Premier League med maksimum point. Så både form og fokus ser ud til at være præcis der hvor den skal være.

Vi så onsdag at de “store” hold vandt komfortabelt både på ude og hjemmebane – dog overraskede Lyon med at slap Manchester City. Vi tror bestemt også på en flermåls sejr i dette opgør til gæsterne fra Stamford Bridge.

PAOK – Chelsea (1-0) = 2 = Odds 3,30
Spillet hvor du får den bedste Sports LIVEStreaming…

To Top