Frække

Torsdagens Europa League Frækkert på BN…

Vi slutter dagens anbefalinger af i Europa League, hvor vi også startede med den Sikre. Gruppen er helt Status Quo efter den første runde, da begge kampe i gruppen endte remis. Vi tror ikke på, at denne runde bliver lige så jævn.

CSKA Moskva – Din. Zagreb 0 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

CSKA Moskva har fået bedre fat i denne sæson og fik da også et godkendt resultat med hjem fra Østrig i det første opgør på 1-1. Selv om CSKA ikke r det bedste udehold, havde de alligevel et lille overtag gennem hele kampen. De startede da også med at komme foran i starten af 1. halvleg.

Men faldt så tilbage på banen, hvilket gjorde at østrigerne fik bedre fat. En klodset handling der endte med et straffespark gav østrigerne håbet tilbage i slutningen af halvlegen. Men CSKA holdt stand i hele 2. halvleg. Hjemme på Arena CSKA er de klart bedre end på udebane og det vil skinne igennem med en sejr i dag.

*

Din. Zagreb gør det godt i den hjemlige kroatiske liga 1 HNL, hvor de topper ligaen. Det skyldes ikke mindst, at de faktisk har en rigtig stærk hjemmebane, som de fleste kroatiske hold har. Men i dag er det i det kolde Rusland at kampen spilles og det har russerne det mest vant med på denne årstid.

Selvfølgelig kan spillerne i Zagreb spille i kulde, men der er stadig jævnt varmt i Kroatien nu og derfor er det en tilvænningssag for den enkelte spiller. Kampen om at ende i gruppespillet i CL tabte de på udebane til Ferencvaros og dagens hjemmehold er helt klart stærkere.

CSKA Moskva – Din. Zagreb 0 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

To Top