Nyhed

Torsdagens Europa League Frækkert på BN…

For en del danskere er det valgte opgør også vigtigt for dem. Ikke fordi der deltager et dansk hold i det valgte opgør, men fordi det er en kamp fra den gruppe hvor årets eneste danske repræsentant er med i.

Malmö FF – Dyn. Kiev = 1 = Odds 2,50
Spillet hvor du får dagens Højeste EL Bonus på kr. 1000,-

Malmö FF skal have fuldt udbytte af dette opgør, hvis de skal videre i Europa League i det nye år. Det er da også hjemme foran egne fans, at de har klaret sig bedst og kan have noget at have deres forhåbninger i.

Efter de har mødt både FCK og Lugano, er de stadig ubesejrede med en score på 3-2. Lugano blev sendt hjem med et nederlag på 2-1, mens de spillede remis 1-1 mod københavnerne.

Der er spillet rigtig mange kampe remis i den gruppe og det kunne da også godt ligne endnu en af slagsen. Men Malmö bliver nød til at gå efter alt eller intet, for deres sidste kamp skal spilles i København. Vi tror på en fræk sejr til svenskerne.

*

Dyn. Kiev er som skrevet ikke meget bevendte på udebane. 2 kampe med en score på 1-1 og 2 point fortæller en del om deres defensive tilgang på udebane. Dyn. Kiev er ikke noget ringe hold og er da også med i toppen af den hjemlige liga.

Den omvendte kamp endte med en smal 1-0 sejr til ukrainerne, som scorede 6 minutter før tid, så de ved godt at der ikke venter dem nogen nem opgave i Sverige. Vi har en fidus til en hjemmesejr – men er godt klar over, at denne kamp i mange øjne ligner et oplagt kryds – især når man ser på alle de andre kampe der er spillet i gruppen.

Malmö FF – Dyn. Kiev = 1 = Odds 2,50
Spillet hvor du får dagens Højeste EL Bonus på kr. 1000,-

 

To Top