Nyhed

Torsdagens Europa League Frækkert på BN…

Vi slutter også af i Europa League med dagens Frækkert, hvor vi synes at vores favorit har fået et dejligt højt odds, efter vores opfattelse. Vi havde ikke troet at vores favorit ville blive set som jævnbyrdig!

Ludogorets – Espanyol = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

Ludogorets fra Bulgariens bedste række viser sig i denne sæson igen at være et positivt bekendtskab. I den hjemlige liga har de været helt uovertrufne i denne sæson. 13 kampe, med 10 sejre og 3 gange remis. Så nederlag er ikke noget de samler på.

Heller ikke i EL sammenhæng. Her er det blevet til 2 sejre over hhv. CSKA Moskva og Ferencvaros, med en samlet score på 8-1. Vi er slet ikke i tvivl om at de nok skal give modstand til dagens spanske gæster og hente alle 3 point.

*

Espanyol kommer helt klart fra en bedre liga en den bulgarske. De er også et bedre hold. Men hjemmebanefordelen mener vi dog alligevel har en stor betydning for det bulgarskmandskab.

Espanyol er også habile på fremmed græs, så indrømmer gerne på redaktionen, at den er lige til øllet. Men vores mavefornemmelser giver en fordel til hjemmeholdet. Espanyol har en score på 3-1 for de samme modstanderne som Ludogorets har fået 8-1 imod.

Ludogorets – Espanyol = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

To Top