Nyhed

Torsdagens Europa League “Frækkert” på BN…

Også dagens sidste anbefaling som er dagens “Frækkert”, er fra 2. runde af 1/16 finalerne og så er det jo at det skal afgøres hvem der går videre til 1/8 finalerne. Så nu er der ikke plads til slinger i valsen.

Frankfurt – Shaktar = X2 = Odds 1,90
Spillet hvor der ikke er alders begrænsning på spil…

Frankfurt hænger på i den hjemlige liga, hvor det nok ikke bliver til noget i denne sæson. Men vi tror faktisk heller ikke mere på dem i Europa League sammenhæng.

Frankfurt er ikke noget dårligt hold, men de slås meget med skader i denne periode. Der er allerede kommet flere afbud fra vigtige spillere og det er ikke noget der gør balancen bedre.

De skal nok bide fra sig, men efter kun 2-2 i første opgør, så står de i dag overfor et hold der er dygtige på udebane og kun taber til de bedste – og dem tilhører dagens hjemmehold fra Frankfurt ikke.

*

Shaktar fik 2-2 i det første opgør og skal fedte en remis hjem, hvis de skal videre til 1/8 finalerne. Men det er der bestemt også gode muligheder, for Shaktar er gode på udebane.

De tabte til City i CL, men vandt over Hoffenheim og spillede remis mod Lyon. Så også internationalt kan de være med.

Vi tror på redaktionen at de også er med i næste runde, men om de vinder i dag eller spiller remis er svært at spå om. Men et nederlag tro vi ikke på mos Shaktar.

Frankfurt – Shaktar = X2 = Odds 1,90
Spillet hvor der ikke er alders begrænsning på spil…

To Top