Frække

Torsdagens Europa League “Frækkert”…

Det er om torsdagen at den næst mest prestigefyldte turnering afvikles i Europa og det er også tilfældet denne torsdag, hvor vi er nået frem til semifinalerne og dermed også de gode kampe.

Marseille – Salzburg = X2 = Odds 2,25
Spillet hvor du får dagens højeste Odds på EL…

Marseille er lidt overraskende nået frem til semifinalerne, men de har også i denne sæson der er noget bedre, end man har set på de kanter længe. I den hjemlige liga indtager man 4. pladsen, men har kun 1 point til rækkens nr. 2 Monaco.

Så det er berettiget at de er nået så langt, men vi syntes også på redaktionen, at deres modstandere ikke har været fra den øverste hylde på dette niveau – og her tror at de får en anden oplevelse i dag.

*

Salzburg har mødt flere hold fra den øverste hylde – her kan nævnes Lazio, Real Sociedad og Dortmund. Hold der alle vurderes noget bedre, end de modstanderne hjemmeholdet har mødt undervejs – men sådan er det med lodtrækning.

Men det indikerer alligevel noget styrke, når man sender så gode og store hold ud af turneringen og vi fornemmer en finaleplads til østrigerne, når begge opgør er færdigspillet.

I den hjemlige liga er man helt suveræne både hjemme og ude. I EL sammenhæng er det kun Lazio man har tabt med en enkelt pind til. Både mod Real Sociedad og Dortmund, hentede man en flot remis.

Vi tror på både mindst det ene point og også at begge hold scorer. Salzburg er gode til at få de afgørende mål på udebane, der gør det let for dem når de vinder efterfølgende på hjemmebane i bjerglandet.

Marseille – Salzburg = X2 = Odds 2,25
Spillet hvor du får dagens højeste Odds på EL…

To Top