Nyhed

Torsdagens Europa League Bonus spil…

Vi fortsætter i Europa League, hvor det er 2 fra toppen af deres hjemlige ligaer, der her mødes i den første runde af gruppespillet. Vi synes dog at gæsterne, trods store erfaringer i international fodbold, vil komme til kort i dag.

Rennes – Celtic = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du kan oprette flere konti med PayPal og få flere X Bonus…

Rennes har vist at de besidder en utrolig styrke, efter de slog selveste PSG i den hjemlige turnering. Det er dog blevet hverdag i den franske turnering, hvor de har tabt på udebane til et formstærkt Nice mandskab. 

Men de ligger nr. 2 og det gør man kun i Frankrig hvis man har et stærkt mandskab. Det var hjemme de slog PSG og her er ikke så meget slinger i valsen. De vil også vinde dette opgør sikkert, endda med mere end 1 mål.

*

Celtic ville nok gerne have ventet en uge med dette opgør, for de har en lang skadesliste, med flere prominente navne. Hele 7 spillere er meldt definitivt ude og endnu 2-3 stykker arbejdes der hårdt med at få klar.

Så ingen tvivl om, at Celtic er alvorligt handicappet til dette opgør og med så mange sekundære spillere, så tror vi simpelthen ikke at de har niveau nok til at få noget som helst med hjem fra Frankrig. Sikker hjemmesejr.

Rennes – Celtic = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du kan oprette flere konti med PayPal og få flere X Bonus…

To Top