Nyhed

Torsdagens Europa League Bonus spil…

I denne gruppe af Europa League er hjemmeholdets muligeder stort set udtømte. Men selv om Jesus kunne gå vandet – “selv om det var Moses” – så tror vi ikke på at hjemmeholdets har noget der bare ligner “overnaturlighed”.

CSKA Moskva – Ludogorets = X2 = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller Online…

CSKA Moskva ligger nr. 4 i den russiske liga, men har allerede langt op til Dyn. Kiev i toppen. Det skyldes blandt andet deres ustabilitet og pointtab til hold de burde vinde over. Der mangler ligesom noget gnist over præsidentens mandskab fra hovedstaden.

I Europa League sammenhæng mangler de endnu mere. Her er det kun blevet til 1 point efter de første 4 kampe. Scoreren hedder 1-8, så her er det tydeligt for enhver at de mangler niveau. Selv om de spiller hjemme i de noget kolde rusland, så tror vi ikke på en sejr, men højest 1 point.

*

Ludogorets ligger nr. med 6 point, men har kun 1 point mere end end det ungarske hold Ferencvaros. Umiddelbart mener vi, at Ludogorets fra Bulgarien er et bedre mandskab, men kan ikke tåle at tabe, hvis de skal være sikre på at gå videre. 

Ludogorets slog det ungarske mandskab på udebane, som har slået det russiske mandskab på udebane. Så der burde været et helt klart niveau forskel ud over motivationen. Vi tror ikke på at det bliver en hjemmesejr – højest en remis, hvis hjemmeholdet får point. 

CSKA Moskva – Ludogorets = X2 = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller Online…

To Top