Nyhed

Torsdagens Europa League Bonus spil…

Også dagens Bonus anbefaling er hentet i den næst bedste europæiske turnering Europa League, hvor det er 2 af de noget mindre hold, når det kommer til at gå hele vejen, vi her har taget fat i. Vi mener at odds’et for godt til at lade gå fra sig.

Celtic – CFR Cluj = X2 = Odds 2,60
Spillet hvo du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

Celtic er måske ikke kendt for andet at kvalificere sig til gruppespillene og så ryge ud derefter. Men i denne sæson er der faktisk en chance for, at de vil komme et skridt videre – Men….!

Til dette opgør er det bare ikke godt på skadesfronten – som i forfærdeligt skidt. Hele 10 mand er med sikkerhed ude af truppen og et par stykker mere er tvivlsomme. Så der vil komme en del unge spillere ind i truppen.

Ja, de spiller hjemme, men der vil ikke være samlet kvalitet nok i det hold de kan sende på banen. Måske kan de fedte sig til en remis, men en hjemmesejr har vi svært ved at se, med det mandskab de kan sende på banen.

*

CFR Cluj viste rigtige gode takter i den første runde, hvor de besejrede Lazio hjemme med 2-1. Det er da også hjemme de skal bygge troen op på succes, for på udebane er det lidt stramt.

Men de var faktisk på besøg i August måned, hvor det gjaldt Champions League kvalen og her vandt CFR Cluj med 4-3 i Skotland, men røg senere ud til Sl. Prag.

Så det er 2 mandskaber der til hianden og i dag står hjemmeholdet utroligt svækket, grundet 9. mands forfald, hvilket er næsten et helt hold. Vi tror på minimum det ene point til gæsterne.

Celtic – CFR Cluj = X2 = Odds 2,60
Spillet hvo du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

To Top