Nyhed

Torsdagens “udsatte” Europa League Bonus på BN…

Det er torsdag og det betyder Europa League. Det er da også den turnering der præger vores anbefalinger denne torsdag, da alle 3 kategorier indeholder kampe fra netop denne turnering.

Salzburg – Frankfurt = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

Salzburg er det bedste, dyreste og mest succesfulde mandskab i Østrig i disse år, men har i denne sæson fået skarp konkurrence fra LASK Linsk. Starten på denne sæson kostede placeringen som tophold, men det virker til, at Salzburg igen er kommet i gang og har fået tempo.

De tabte godt nok den første kamp og et nederlag på 4-1 har vi ingen forventninger til, at de indhenter. Men at de vinder hjemme i det bjergrige land, er vi ret sikre på. Salzburg er en del stærkere hjemme end ude og dagens gæster skal ingenting.

*

Frankfurt skal netop ingenting og vil taktisk nk også spare nogle spillere, da der også er hjemlige udfordringer der skal tages hånd om. Frankfurt har også kun haft 3 fridage, da de i mandags spillede Bundesligakamp hjemme mod U. Berlin. Her gik det ikke som håbet og det blev til et nederlag på 1-2.

Så der skal tænkes og prioriteres fra managerens side, hvis man skal nå langt i EL og holde sig fremme i Bundesligaen. Et nederlag på 1-2 mål kan Frankfurt sagtens leve med, så det bliver formentlig en noget defensiv og sikkert også kedelig forestilling.

Salzburg – Frankfurt = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

To Top