Nyhed

Torsdagens Europa League Bonus anbefaling…

Også dagens Bonus anbefaling er fra den internationale scene og her er vi nok ikke på helt på linje med Bookmakerne. Det er selvfølgelig internationalt og lidt sværere at forudsige, men vi har garderet os o denne anbefaling.

Plzen – Antwerpen = X2 = Odds 2,00
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Plzen fra tjekkiet var lidt skuffende i det første opgør og måske troede vi bare mere på dem. Vi anbefalede dem ikke, men mente at de nok kunne hive en remis hjem.

Men de var meget ubalancerede og virkede utroligt tamme i den forreste kæde, hvor der ikke rigtigt var nogle chancer der kunne brændes. Så hvis de ikke får løftet deres offensiv, så kommer de ingen vegne. Vi har faktisk mistet troen på dem og tror kun de får højest 1 point.

*

Antwerpen fra Belgien er lidt svære at gøre sig kloge på, men er i super form og har et godt og flydende spil kørende i denne periode. De tabte godt nok ude i deres seneste kamp med 1-2, men det skyldes lige så meget at dette opgør sad i baghovedet og 2 spillere blev sparet til dagens opgør.

I dag stiller de i stærkeste og de få skader der i truppen, har ikke den store betydning. Vi tror at Antwerpen får mindst det ene point og en resultat der hedder 1-1, vil ikke overraske os.

Plzen – Antwerpen = X2 = Odds 2,00
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top