Bonus

Torsdagens Euro League “Special Bonus”…

Også dagens “Special Bonus” har vi pillet ned fra Euro League og her er et gammelt bekendtskab som ser ud til igen at være interessant og som er kommet tilbage efter en del år i glemslen.

Rangers – Maribor = 1 = Odds 1,80
Spillet hos den Nye Bookie med den fede Startbonus…

Rangers fra Glasgow har igen fået skruet et mandskab sammen med bid i. I gamle dage var det den dominerende klub, men en dårlig økonomi sendte dem langt ned i rækkerne – men nu er de tilbage i næsten fuld styrke.

Man er da også nået videre fra de 2 første runder i EL, med en sejr hjemme på Ibrox Stadium i begge tilfælde og en remis også i begge udekampe. Den samme tendens forventer vi at disse 2 holds møder, hvor vi tror mest på skotterne over de 2 kampe.

*

Maribor fra Slovenien er bestemt ikke så ringe endda, men vi mener helt klart ikke, at deres liga har samme niveau som den skotske. Den fysiske del mener vi også vil på skotterne side.

Maribor har også kvalificeret sig fra 2 tidligere runder, hvor man i den første vandt begge opgør og i den anden vandt hjemme og spillede remis ude. Men disse modstandere har ikke været lige så stærke som Rangers vurderer vi på BN.

Rangers – Maribor = 1 = Odds 1,80
Spillet hos den Nye Bookie med den fede Startbonus…

To Top