Frække

Torsdagens Euro League Frækkert…

Dagens sidste anbefaling er også, som de 2 øvrige, hentet i Europa League 1/16 finaler. Her er vi godt klar over, at den kan være lidt mere tricky, men vi så faktisk det første opgør, som var en velspillet kamp – og vi indrømmer da gerne, at vi ikke havde set det udfald det endte med.

Ajax – Lille = X2 = Odds 1,95
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus…

Ajax viste fin moral, efter de kom bagud med 0-1 i udekampen i Frankrig. De kom bagud i starten af 2. halvleg, men et par personlige fejl i Lille’s forsvar bevirkede, at Ajax fik tilkæmpet sig et straffespark i det 87 minut – og scorede – og kun 2 minutter senere misforstod forsvaret igen hinanden og Ajax kunne liste bolden i mål.

Egentlig var det mere Lille der kvajede sig i vores optik, men selvfølgelig skal Ajax have kredit for at være medvirkende til de 2 fejl der kostede Lille en sejr i det første opgør. I dag er det hjemme, men vi forventer at en kontrolleret defensiv vil være overskriften i dette opgør, fra hjemmeholdet side. De scorede trods alt 2 gange på udebane og skal ikke vinde.

*

Lille var selv skyld i nederlaget og vi er overbeviste om, at de har lært en lektie. De vandt da også 3 dage senere overbevisende med 4-1, så når Lille ikke laver for mange personlig fejl, så er de absolut et mandskab der er med blandt de bedre i Europa League. Men på den anden side handler det jo om for modstanderne, at presse modstanderne til fejl.

Lille er faktisk rigtig gode på udebane. De har ikke tabt en kamp siden starten af december på fremmed græs. Så de har haft 8 sejre i streg. Selvfølgelig er det et godt hold de skal møde, så de får det ikke lige så let som i den hjemlige liga. Men vi mener på redaktionen, at de vil få mindst det ene point med hjem.

Ajax – Lille = X2 = Odds 1,95
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus…

To Top