Nyhed

Torsdagens Euro League Bonus med dansk hold…

Det eneste danske hold der har været med i internationalt fodbold fra Danmark, er dagen gæster i dette opgør. En 1/8 er godkendt, men nu kommer de svære og “dyre” kampe også – her hvor der er mange penge at tjene ved succes.

Basaksehir – FC København = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Basaksehir topper den tyrkiske liga og det gør man ikke hvis man ikke kan spille fodbold. Også det at de er stadig er med viser, at Basaksehir vokser sæson for sæson. Holdet er da heller ikke så gammelt og består af mange spiller der kører på deres efterår.

Men ikke desto mindre har de formået at have succes både indenlands og udenlands, indtil videre. Hjemme er de stærke, men ikke fordi de har en stor fanskare. De kan faktisk dårligt fylde 1/4 af sæderne til deres hjemmekampe – så ung er klubben endnu.

Kun 1 kamp har de tabt hjemme i Istanbul, så selvom de ikke har mange tilskuere, er de stadig et godt hold på egen bane. De har også evnen til at score mange mål hjemme. FC Porto blev smadre med hele 4-1 i Tyrkiet, efter 3-1 efter ordinær spilletid. Vi tror ikke at FCK henter point, men kan måske rejse hjem med et begrænset nederlag.

*

FC København brugte sidste rundes kamp til at spare spillere. Det blev da også til et nederlag til AC Horsens, hvilket var en prioritering. Ikke at tabe, men at stille med et næsten reservehold. Så mesterskabet er nok helt væk nu, så nu gælder det om at komme så langt i EL som muligt.

Dog har der været store svaghedstegn hos hovedstadsklubben i denne sæson. Ja, skader har været en del af det, men heller ikke spillet har været der hvor Ståle helst så det. FCK skal nok levere en godkendt indsats, men om det er nok i den sidste ende er svært at sige – men i dag skal de kende deres besøgelsestid, hvis de skal have en mulighed for den store triumf i Parken.

Basaksehir – FC København = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top