Bonus

Torsdagens engelske “Special Bonus”…

Dagens “Special Bonus” kategori er hentet i den engelske Premier League, hvor det er to af de “store” hold, der her tørner sammen i en kamp, der efter redaktionen opfattelse vil blive seværdig – men knap så spændende.

Arsenal – Manchester City = 2 = Odds 1,80
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Startbonus…

Arsenal og Wenger er efterhånden begyndt at ligne et “slidt ægteskab”. For det er det samme igen og igen – og faktisk imponerende, at de har holdt hinanden ud i så mange år. Men nu er det sikkert også snart slut.

Hjemme på Emirates Stadium i London er de dog stadig en svær faktor at møde. Kun 1 enkelt gang har de forladt banen som tabere i turneringen, og det var mod det andet Manchester hold i den bedste engelske række.

Vi skal helt tilbage til 2015 for, at finde den seneste hjemmesejr på Emirates Stadium over Manchester City. Det betyder, at Guardiola endnu ikke har sat point til her i London og vi tror heller ikke på, at det sker i aften.

*

Manchester City har i denne sæson lagt et helt forrygende udgangspunkt for et mesterskab, da de nærmest sejrede sig ihjel og satte ny PL rekord, Men på det sidste har de dog alligevel været menneskelige.

Holdet har da også mange jern i ilden og de seneste 3 udekampe har alle givet pointtab. Så de endte med 10 udesejre i streg, før Crystal Palace “stjal” point første gang.

Vi tror dog ikke på, at City er på vej ned men, at Guardiola har prioriteret benhårdt blandt sine spillere, så de bedste kunne være klar til de vigtige kampe og dem fra andet geled har taget sig af de lidt “lettere” opgaver. Denne bliver ikke nem – men vi tror fuldt og fast på alle 3 point til gæsterne fra City.

Arsenal – Manchester City = 2 = Odds 1,80
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Startbonus…

To Top