Nyhed

Torsdagens engelske Bonus spil fra redaktionen…

I England starter der en hård periode for de mange hold i de bedste 4 rækker og det er nu de enkelte hold kan gøre den store forskel for sæsonen. En god juleperiode betyder som regel en bedre placering i det nye år. Dette opgør er hentet i Championship.

Blackburn – Birmingham = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Blackburn har ligesom de andre hold i Championship, et hårdt program i denne periode. Blackburn har dog spillet så sent som i mandags, hvor de også spillede hjemme og her var det imod Wigan.

Her fik de 0-0, mod et mandskab der virker sm om de er på veje frem, så selv om det brude have givet alle 3 point, så gave det ikke et nederlag. Selv om der er enkelte skader i truppen, så slås dagens gæster noget mere med denne slags problemer.

*

Birmingham har en rimelig ærgerlig form i denne periode. Desværre kan man ikke kun kaste skylden på skader, så det er spillet der ikke fungerer. Havde de spillet hjemme i dag, havde vi givet dem mere kredit, for selv om de ikke er prangende foran egne fans – så er de en kende bedre.

Men med deres form, senest tabte de ude 0-3 til Hull, og med tanke på og at det igen er på udebane – så har vi svært ved at se, på BettingNews redaktion, at de skulle have fået bygget op i juledagene. I forvejen har de også en elendig statistik når de besøger Ewood Park i Blackburn.

Blackburn – Birmingham = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top