Nyhed

Torsdagens EM Frækkert med dansk deltagelse…

Vi kunne ikke lade være med at nørde denne kamp med dansk deltagelse, fra den igangværende EM Slutrunde, for U21 hold. Vi har ikke kun hjertet med holdet, men også set ud fra en faglig vurdering bør sejren være rød.

Danmark (U21) – Østrig (U21) = 1 = Odds 2,50
Spillet hvor du får dagens Højeste EM Bonus for Nye spillere…

Danmark (U21) kom skidt fra start i puljen og også med spillet i det første opgør mod Tyskland. Danmark spillede alt for stereotypt og brugte kun sikre afleveringer og opspil, der var lette at læse og forudse for tyskerne.

Der var ingen overraskende momenter der kunne gøre en forskel, det kom der først i anden halvleg. Men her kendte tyskerne deres besøgelsestid og scorede 2 mål mere, ud over det første fra 1. halvleg – og så va festen lukket.

At Danmark fik et et trøstmål, kan kun bruges til sidst når det hele skal gøres op. I dag vil vi “forhåbentligt” se et mandskab der spiller mere frigjort fra start og vi plejer normalt at have godt styr på østrigerne.

Vi tror på en fræk dansk sejr og det er bestemt ikke set ud fra de nationale farver og følelser.

*

Østrig (U21) havde det nemt mod Serbien i det første opgør, der ikke virkede særligt skræmmende. Østrigerne rimelige forudsigelige spil gjordet, at serberne slet ikke kunne få det til at fungere.

I dag står østrigerne overfor et mandskab, hvor der er rigtigt mange spillere, der spiller på højeste eller højt plan. Så det vil være en helt anden type kamp for østrigerne, der normalt har svært ved at matche det danske mandskab.

Østrigerne har selvfølgelig fået noget selvtillid, men det er ikke altid nok. De kan evt. tåle at tabe, hvor Danmark stort set skal ud og hente alle 3 point. Dog vil østrigerne nok helst undgå at skulle ud i at SKULLE vinde over Tyskland.

Så det bliver et tæt opgør – men nok ikke et opgør der vil blive husket som flot flodbold, men mere som effektiv fodbold.

Danmark (U21) – Østrig (U21) = 1 = Odds 2,50
Spillet hvor du får dagens Højeste EM Bonus for Nye spillere…

To Top