Nyhed

Torsdagens EM “frækkert” fra kvalen…

Dagens sidste anbefaling på BettingNews er dagens “Frækkert”, som også er hentet i EM Kvalen. Her er det et yderst interessant opgør, som vil ville have spillet omvendt, hvis det havde været for en 2-3 år siden – men tingene ændrer sig.

Østrig – Polen = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor du kan oprette Flere konti via PayPal…

Østrig har igen et mandskab der vokser, efter et par år hvor der har været lidt stilstand at spore. De sluttede sluttede som 2’er i deres gruppe i i UNL, men viste fine takter i gruppen.

Også i venskabskampen på udebane mod Danmark, kunne man se at det var et mandskab der er begyndt at røre på sig. Også selv om de tabte med 0-2. Vi ved at det bliver et tæt opgør, men vover alligevel at tro på, at det bliver til en hjemmesejr.

*

Polen er smidt ud af niveau 1 i UNL, hvor de kun fik 1 point. Men sådan er det når man bliver placeret efter rangliste point og ikke efter reel styrke. Polen skulle ikke have været højere end niveau 2, hvor Danmark lå og måske endda gruppe 3.

I dag skal de så starte deres kval spil på udebane og det er bestemt ikke deres kop the. For et par år siden ryddede de næsten alt på deres vej med Lewandowski, men han har fyldt så meget at de ikke har fundet en måde at spille på uden ham. endnu. De taber igen i aften.

Østrig – Polen = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor du kan oprette Flere konti via PayPal…

To Top