Nyhed

Torsdagens EM Frækkert fra Danmarks gruppe…

Dagens sidste anbefaling er hentet i den gruppe som Danmark befinder sig i. Selv om vores anbefaling er det bedste der kan ske for Danmarks muligheder, så er valget faldet på baggrund af en nøgtern analyse og ikke følelser og håb.

Irland – Schweiz = 1 = Odds 3,25
Spillet hvor du kan oprette flere konti og få flere X Bonus med PayPal…

Irland mener det alvorligt og indtil nu har de vist at de også skal tages alvorligt. De topper Danmark gruppe efter 4 kampe med 10 point. Danmark ligger lige efter med 5 point, dog med en kam færre.

Dagens gæster fra Schweiz ligger nr. 3, med 4 point, men de har kun spillet 2 kampe. Så det er Schweiz og Irland der ligger bedst til i gruppen. Irland er så hjemme på den grønne ø i dag, og her har de fået sat et godt koncept sammen.

Det er ikke så tit de taber foran egne fans og holdet virker til at udvikle sig løbende, så det i denne sæson vil være stærkere end da de røg ud til Danmark i de afgørende VM Play Offs kampe. Vi tror faktisk på dem i dag.

*

Schweiz viker ikke helt til at have samme styrke som i fjord, selv om mandskabet faktisk burde have stort set samme styrke. De har haft deres kvaler i de seneste landskampe, godt nok mod stærkere mandskaber.

Sidst de var på besøg på den grønne ø, rejste de hjem med et smalt nederlag på 0-1. Vi ser nogenlunde samme scenario i dette opgør, da schweizerne virker til at spille lidt fantasiløst.

Det bliver et tæt opgør, hvor 2 spillestile mødes. Vi tror at hjemmebanen som minimum vil give irerene det ene point og da schweizerne ikke rigtigt har fået balancen på holdet tilbage, tror vi også på et nederlag til dem, hvis der findes en vinder.

Irland – Schweiz = 1 = Odds 3,25
Spillet hvor du kan oprette flere konti og få flere X Bonus med PayPal…

To Top