Nyhed

Torsdagens EM Bonus kamp fra kvalspillet…

Også dagens 2. anbefaling er hentet fra EM kvalen – som alle dagens 3. anbefalinger – og her er lidt nye bekendtskaber vi har med at gøre, i europæisk sammenhæng – men nyt er jo ikke skidt.

Israel – Nordmakedonien = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor DU ikke skal bruge NemID hver gang du spiller…

Israel er med i toppen af gruppen, som bla indeholder hold som Polen og Østrig. Israel har kun tabt 1 opgør efter 4 kampe og det var i det seneste mod Polen, som topper gruppen. 

Israel har 7 point, som er 1 mere end Østrig efter lige mange kampe. Det skal dog lige tilføjes, at der er 6 hold i gruppen, så der er en hel del kampe der skal afvikles endnu.

Hjemme i Israel har de vist sig rimelig kapable og hentede en remis mod Østrig. Ude har de vundet over Letland med hele 3-0, så israelerne er ved at finde et passende niveau til europæisk fodbold. Vi tror fuldt og fast på dem i dag.

*

Nordmakedonien er et nyt land i fodboldmæssig sammenhæng. De tilhører dog ikke det nederste lag eller næst nederste, men så er vi også ved at være der. Det er et jævnt hold, men enkelte gode spillere – men samlet som hold mangler de niveau.

De ligger næstsidst i gruppen. Kun Letland, som ingen point ha fået ligger i bunden. Nordmakedonien har trods ale fået 4 point. Det var mod netop Letland at der blev hentet en sejr hjemme, mens man spillede en OK remis ude mod Slovenien.

Mod hhv. Østrig og Polen tabte de begge opgør med tilsammen 1-5. SÅ når de møder de lidt bedre spillende hold, så har de store udfordringer. Vi tror de igen i dag oplever et bedre spillende hjemmehold end dem selv og taber med 1-2 mål.

Israel – Nordmakedonien = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor DU ikke skal bruge NemID hver gang du spiller…

To Top