Bonus

Torsdagens EL “Special Bonus”på BN…

Da der ikke er nogen andre kampe der er har trukket vores opmærksomhed, end dem der spilles i Europa League – er også dagens “Special Bonus” hentet fra denne turnering. Og her ser vi en gave fra Bookmakerne ligge og vente.

Basaksehir – Hoffenheim = 1X = Odds 1,75
Spillet hvor DU får det Bedste Bonus Tilbud denne Torsdag…

Basaksehir er efter tyrkiske forhold et rigtigt godt hold og er da også med helt fremme igen i denne sæson, i den tyrkiske liga. Internationalt er det lidt mere stramt, men det er nu mest når det kommer til udebane.

For som alle de tyrkiske hold, er de en rigtig svær størrelse at have med at gøre, når de spiller foran deres egne fanatiske fans og det er ikke anderledes for Basaksehirs fans, når holdet spiller hjemme på Fatih Terim Stadium i hovedstaden Istanbul.

Selv ikke topholdet fra gruppen Ludogorets kunne vinde på dette stadion og vi vurderer også, at Hoffenheim ikke lige er i den form der gør, at de kan vinde på Fatih Terim Stadium.

*

Hoffenheim er faldet ned i et formmæssigt hul og har kun vundet en enkelt kamp i deres seneste 7 af slagsen. Det var så over dagens hjemmehold, hvor det endte med 3-1.

I deres øvrige kampe i alle turneringer ser det noget slidt ud. 4 nederlag og kun gange remis er alt hvad der er blevet hentet hjem. Så den rigtig gode sæsonstart er nu afløst af et noget mere ubalanceret hold og spil.

Vi kan med alt tydelig se, at Hoffenheim ikke er hvor de burde være og med tanke på at de skal spille på Fatih Terim Stadium i Tyrkiet, så ser vi en større udfordring end Hoffenheim virker klar til. Vi tror ikke på en udesejr, men en remis ligger indenfor hvad vi på redaktionen tror der er muligt.

Basaksehir – Hoffenheim = 1X = Odds 1,75
Spillet hvor DU får det Bedste Bonus Tilbud denne Torsdag…

To Top