Nyhed

Torsdagens EL “Special Bonus” på BN…

Som også dagens “Sikre” er dagens “Special Bonus” også hentet i den næstbedste europæiske turnering Europa League, hvor der er en hel del penge at hente, hvis man gør det godt og kommer i gruppespillet.

Rangers – Ufa = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens EL Bonus at spille for…

Rangers er igen begyndt at vise tænder i den hjemlige liga og vil i denne sæson helt sikkert byde både Chelsea og Aberdeen op til dans, som har været de 2 hold der har domineret den bedste skotske række i en årrække.

Og det er et supermandskab der er ved at være samlet i klubben, der giver tro på noget mere i denne sæson. Hjemme på Ibrox Stadium i Glasgow er de traditionelt stærke og med den udvikling de har gennemgået, tror vi på en sejr i dag.

*

Ufa fra den russiske bedste række er faktisk et udmærket mandskab, uden det dog er at sammenligne med de bedste russiske mandskaber. Men det har trods alt kvalificeret sig til disse Play Offs kampe.

Men vi vurderer at de i dag kommer til at stå overfor et noget mere kompetent mandskab end dem selv og hastigheden i det britiske spil er steget meget og det har skotterne adopteret. Vi tror på en sejr med 1-2 mål.

Rangers – Ufa = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens EL Bonus at spille for…

To Top