Bonus

Torsdagens EL “Special Bonus” fra panelet…

Også dagens “Special Bonus” er hentet i Europa League og her i dette opgør er det udeholdet der har en del på spil og derfor skal de frem på banen eller som minimum hente det ene point for at sikre sig.

Austria Wien – AEK = X2 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste EL Bonus at lege med…

Austria Wien kan ikke engang med en sejr i dagens hjemmekamp, gå videre fra gruppespillet – så deres muligheder er for længst udspillet. De har tabt de 2 første hjemmekampe i EL mod hhv. Milan og Rijeka.

Og dagens gæster er bestemt ikke ringere, så det vil igen blive en hård dag på kontoret og sikkert endnu en dag, hvor der kommer hverken point på kontoen eller penge i kasse – så skulle det lige være fordi de scorer et mål.

*

AEK kan nøjes med 1 point for at sikre sig videre avancement, da de har 3 point ned til både Austria Wien og Rijeka. Og remis er noget de kan de græske hold og AEK er ingen undtagelse.

4 af deres hidtidige 5 kampe i ELs gruppespil er endt uden vinder og i den hjemlige turnering er det 25% af deres kampe. Så vi skal ikke regne med et AEK hold der farer frem på banen for at vinde – men et hold der får mindst det ene point de er kommet for – derfor en halvgardering/Dobbelt-chancen

Austria Wien – AEK = X2 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste EL Bonus at lege med…

To Top