Nyhed

Torsdagens EL Sikre valg på BN…

Det er torsdag og så er det ensbetydende med Europa League kampe, i langt de fleste tilfælde. Da vi er ved at nærme os afslutningen af turneringen er det selvfølgelig de gode hold der er tilbage – hvilket giver håb om seværdige kampe.

Frankfurt – Chelsea = 1X = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste EL Bonus at lege med…

Frankfurt er et godt hjemmehold i den tyske Bundesliga og er ved at gennemføre et mesterstykke, efter den katastrofale start på sæsonen. Men nu ligger de på den sidste CL plads og har 3 point ned til de næste bejlere.

Her gælder det EL og en finale plads, med en efterfølgende sejr, giver også adgang til CL – så der er stadig flere heste at spille på. Hjemme spiller de kun på en hest og den kaldes for “Sejr”.

Vi tror den gode form og deres spillestil, passer godt til til gæsternes ditto. Og vi anser ikke gæsternes styrke for den bedste i denne periode, samt det at de er på udebane. En hjemmesejr ville overhovedet ikke overraske os på redaktionen.

*

Chelsea virker en smule slidt, men engelske hold har virkelig også meget at se til. De forsvarede 4. pladsen efter mødet med Manchester Utd. og her er det så Semifinalen i Europa League.

Vi tror ikke på et stort nederlag, men et tæt opgør med et nederlag på en enkelt pind. Hjemme er Chelsea stærke, så hvem af de 2 hold der går videre til finalen, mod Arsenal – som vi på redaktionen forventer – er ikke til at vide.

Vi tror at disse 2 holds 2 møder starter med en hjemmesejr og så må vi se hvordan de 2 hold står til hinanden efter mødet i dag.

Frankfurt – Chelsea = 1X = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste EL Bonus at lege med…

To Top