Sikre

Torsdagens EL Sikre på BN’s Redaktion…

Så er vi nået til 2. runde i denne sæsons udgave af Europa League’s 1/8 finaler og det ser ud til at det eneste skandinaviske mandskab der er tilbage, må takke af for denne gang – men de er da også nået længere end de fleste ville have troet.

Molde – Granada = X2 = 1,40
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Molde fra den norske eliteserie har gjort det rigtigt godt, men nu er de kommet til vejs ende – efter redaktionens mening. Men Molde har også den udfordring som andre skandinaviske mandskaber, at turneringer ikke kører i vinterperioden, som i mange af de store ligaer og derfor er formen ikke helt der hvor det enkelte mandskab gerne så den.

Det var nok en af årsagerne til, at Molde havde det svært mod det hurtigt og teknisk spillende spanske mandskab, som sagtens kunne have vundet større. For med et rødt kort i midten af 2. halvleg gjorde nordmændende det svært for sig selv og indkasserede da også et mål efterfølgende. I dag skal de nok bide fra sig, men vi tror ikke at de ender som vinder af dette opgør.

*

Granada hører ikke til de bedste mandskaber i La Liga i denne sæson og kan slet ikke leve deres fornemme præstationer i sidste sæson. Så det ser ikke ud til at de får nogen europæiske udfordringer i den kommende sæson. Men så kan de dog glæde sig over, at de står i en gunstig position til at ramme 1/4 finalerne, efter sejren på 2-0 i det første opgør.

Granada er måske ikke så specielt gode på udebane, men de er både i bedre form og bedre spillende end dagens norske hjemmehold. Granada kan leve med et lille nederlag på 0-1 og stadig avancere, men vi tror ikke at de vil tabe dette opgør. De kan spille afventende og så hugge til, nor hjemmeholdet blotter sig, fordi de er nød til at forcere. Vi tror på mindst det ene point til de spanske gæster.

Molde – Granada = X2 = 1,40
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top