Sikre

Torsdagens EL “Sikre” anbefaling…

Ved dagens “Sikre” anbefaling, som vi har hentet i den igangværende internationale klubturnering Europa League ved vi godt, at vi kan få på puklen. Men vi spiller ikke med hjertet – men prøver at bruge den indvendige side og vores erfaring.

Zlin – FC København = 1X = Odds 2,00
Spillet hvor du får de Højeste Pre Bet Odds på markedet…

Zlin har ikke haft samme sæson, som den de afleverede i sidste, men det er nu mest på udebane at de kæmper med niveauet. De er igen i denne sæson stadig gode hjemme på det gamle stadion i Zlin, men det er bare for gammelt til EL.

Derfor skal Zlin spille sine hjemmekampe i EL på Andrův stadión i Olomouc, men med deres fanatiske hjemmepublikum i ryggen – er det stadig et rigtigt stærkt hold, selv på denne bane.

Vi tror måske ikke på en sejr og er faktisk overbeviste om, at kampen ender remis med 0-0 eller 1-1. Men bolden er rund og mange af de hold der kommer fra denne del af Europa, vokser i disse kampe.

*

FC København er næsten pinlige i denne sæson, med tanke på hvad de plejer at levere. Den åreladning holdet gennemførte i sommerpausen har kostet på mange pladser og parametre og det vil vare et stykke tid, før Staale for det til at ringe.

En remis vil ikke være helt utilfredsstillende, men en sejr vil selvfølgelig forbedre chancerne for at ryge videre efter endt gruppespil.

Vi har bare svært ved at se et FCK mandskab der fungerer og med de mange skader hos kompetente spillere, koster det også på slitagen af de spillere der er tilbage. De har ikke formået at slå til og senest blev det til et pinligt nederlag til OB og kampen før tabte man til Lyngby…!!!

Zlin – FC København = 1X = Odds 2,00
Spillet hvor du får de Højeste Pre Bet Odds på markedet…

To Top