Sikre

Torsdagens EL Sikre anbefaling fra redaktionen…

I Europa League er man også noget til Kvartfinalerne som i Champions League og her har vi et hjemmehold, der bare skal gøre arbejdet færdigt for, at sikre sig den attraktive semifinale plads og de mange gode penge der følger med. Efter en sikker sejr i det første opgør vil de gentage den på hjemmebane, hvor de trods alt er noget bedre end ude.

Villarreal – Din. Zagreb = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du får dagens Højeste EL Bonus som ny…

Villarreal forlod det første opgør som vindere med 1-0 i det første opgør i Zagreb og vi mener, at de havde godt styr på det opgør. Det var ellers et frygtet sted, Dyn. Zagreb, da de tidligere havde slået hold som Tottenham med 2-0 på samme bane. Men det pres stod Villarreal imod og holdte målet rent. Så det har selvfølgeligt givet Villarreal et godt udgangspunkt før returopgøret på hjemmebanen La Ceramica.

Selv om Villarreal tabte hjemme til Osasuna i den efterfølgende hjemmekamp, lægger vi ikke så meget i. Det var et spørgsmål om prioritet og træthed efter midtuge kampen i Kroatien. Men selvfølgelig havde de da gerne set en sejr, da de ligger lige udenfor de sjove pladser, til næste års Europa League turnering. Men i dette opgør vil de igen være klar og her går de efter en sejr og lukker selv ballet på La Ceramica.

*

Din. Zagreb mener vi har haft en let vej gennem denne sæsons udgave af Europa League, men sådan er det jo for nogle hold. Men de formåede dog alligevel at slå Tottenham ud med en samlet sejr på 3-2. Men det var så efter forlængelse, da Tottenham også vandt 2-0 hjemme. Så det skulle ud i forlængelse og her trak Dyn. Zagreb det længst strå og scorede i 2. halvleg af den forlængede tid.

Så her viste de, at de på udebane har det langt mere stramt end hjemme og i dag er det netop på udebane. I den hjemlige liga er de dygtige på fremmed græs, men når det er international er det godkendt. Men helt uden at være prangende. Og det mener vi på redaktionen at de har brug for i dag, hvis de skal vinde sammenlagt. Selv om bolden er rund, tror vi på ingen måde på en udesejr – og ja remis er der vel nogle få procents chance for – men vi mener stadig at en hjemmesejr er det absolut mest sandsynlige. 

Villarreal – Din. Zagreb = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du får dagens Højeste EL Bonus som ny…

To Top