Sats

Torsdagens EL “Sats” fra Experterne på BN…

Vi ved godt at der sikkert er mange der mener, at vi er på helt galt spor i denne anbefaling og vi sikkert støder mange danske fodboldfans – men det syntes vi, at vi har en god forklaring på som man kan læse mere om herunder.

S. Tiraspol – FC København = BHS = Odds 2,00
Spillet hvor du får Markedets Højeste EL Bonus at spille for…

S. Tiraspol fra Moldavien er helt klart ikke noget kendt hold, men de har samme plads i deres liga, som FC København har haft i den danske Superliga gennem en årrække. Det er holdet og klubben med pengene på disse kanter.

I denne sæson har de fået sammensat et godt mandskab og har faktisk satset lidt på denne turnering, i forhold til deres normale økonomi – og det har givet pote både i den hjemlige liga – som de topper – og det EL gruppespillet.

Det første opgør fik de hæderlige 1-1 med hjem fra Zlin, som normalt er gode på hjemmebane i den tjekkiske liga. Da alle kampe i gruppen endte med en remis, er alle holdene stadig med.

Vi tror at den selvtillid de fik tanket i det første opgør, giver dem tilpas meget ekstra hjemme på Stadionul Sheriff , at de bliver en svær størrelse for de danske gæster fra København.

*

FC København er ved at finde lidt af melodien, men er stadig langt fra det hold som Staale vil have og det niveau som FC København plejer at befinde sig på.

Det er især defensiven der har været bekymrende, men det ser ud til at den igen er ved at være stabiliseret. Man har da holdt nullet i de seneste 3 kampe, plus hjemmekampen mod Lok. Moskva.

Vi har lidt svært ved at se vinderen foran os, så endnu en remis er vel slet ikke utænkeligt. Vi har dog stadig ikke tiltro nok til, at vi har fidus til defensiven i FCK truppe og tror at de lukker en kasse ind. De kan jo godt selv finde vejen til målet og derfor er spillet at “begge hold scorer” (BHS).

S. Tiraspol – FC København = BHS = Odds 2,00
Spillet hvor du får Markedets Højeste EL Bonus at spille for…

To Top