Frække

Torsdagens EL “Frækkert” på redaktionen…

Også dagens “Frækkert” er hentet i Europa League, hvor der er flere attraktive kampe at spille på – men Euro League er også en turnering, hvor man ofte falder over flere overraskelser, som man ikke lige havde set kommer.

Nice – Lazio = 2 = Odds 3,00
DIN Bonus KUN ligger og venter på DIG hos den Nye Bookie

Nice er stadigt et stærkt hold, men virker ikke til at være på helt samme niveau som i sidste sæson. Dette kan også ses af deres hidtidige resultater. Dog har de klaret sig godt i CL – men det har været mod helt andre typer af modstandere.

Man er også nede i et formdyk i denne periode, hvilket kan ses af de 2 seneste kampe som begge endte med nederlag, på hhv. hjemme- og udebane. I de 2 kampe lukkede Nice 6 mål ind og vi tror på redaktionen at der kommer flere på kontoen i dag.

*

Lazio ridder på lidt af en bølge og er som Nice med i toppen af gruppen med maksimumpoint for de første 2 kampe. Også hjemme i Serie A ser det ud til, at det bliver en flot sæson, hvor de ligger nr. 4, á point med Juventus.

Og netop Juventus slog i deres seneste Serie A kamp, endda på udebane. Men for Lazio er det ikke så mærkeligt, for de kan det shit der med, at spille på udebane.

Lazio har vundet alle deres udekampe siden maj måned i alle turneringer og har scoret mindst 2 mål i alle de udekampe der er spillet i denne sæson. Så når Lazio spiller på udebane, så føler de sig nærmest hjemme.

Nice – Lazio = 2 = Odds 3,00
DIN Bonus KUN ligger og venter på DIG hos den Nye Bookie

To Top