Frække

Torsdagens EL “Frækkert” på BN…

Dagens “Frækkert” er som overskriften antyder også hentet i Europa League og her har vi fundet et opgør mellem 2 fornuftige hold, som kan skabe en god kamp – men hvor det ene hold skal have point for at opnå succes.

Hoffenheim – Ludogorets = 2 = Odds 3,35
Spillet hvor du også får kr. 100,- i risikofrit spil…

Hoffenheim  fik en tiltrængt optur i weekendens hjemmekamp mod  Leipzig med en sejr på hele 4-0. Men vi vurderer på redaktionen, at Leipzig sparede nogle spillere i forhold til deres midtugekamp i Champions League, hvor man er pisket til at vinde.

Hoffenheim’s internationale kampagne har været knapt så god, da man ligger placeret sidst i gruppen i Europa League. Selv ikke med en sejr kan man nå noget som helst. Så det er et spørgsmål om hvor meget man prioriterer slidtagen på spillerne i dette opgør.

Kun det tyrkiske hold fra Basaksehir har de vundet over i Europa League og det var hjemme med 3-1. Men vi tror ikke at de vil stille i stærkeste til dette opgør og derfor tror vi ikke på en sejr til hjemmeholdet på Rhein-Neckar Arena.

*

Ludogorets Kan med bare 1 point sikre sig videre avancement til næste års knald-eller-fald kampe. Med 3 point ned til Basaksehir vil det være nok og derfor er 1 point vigtigt, da de spiller hjemme mod Portugisiske Braga.

Ludogorets har faktisk været bedst ude og det er både i Europa League og den hjemlige turnering. Så de har intet problem med at spille på fremmed græs.

De 2 første kampe i Europa League endte med hhv. en remis og en sejr og med tanke på, at de slog Hoffenheim hjemme, tror vi også på, at deres fokus vil give dem alle 3 point i dag – da motivationen vil gøre en forskel.

Hoffenheim – Ludogorets = 2 = Odds 3,35
Spillet hvor du også får kr. 100,- i risikofrit spil…

To Top