Frække

Torsdagens EL Frækkert på BettingNews…

Dagens sidste anbefaling er også med skandinavisk islæt med et hold fra den norske Eliteserie. Vi har dog ikke så meget tiltro til deres chancer for videre avancement og mener at der ligger noget godt guld og venter.

Viking – Aberdeen = 2 = Odds 2,90
Spillet hvor du får den HØJESTE BONUS på markedet…

Viking ligger i den nederste halvdel af den norske Eliteserie, men har fundet en form der er begyndt at løfte dem væk fra den ubehagelige zone omkring nedrykningsstregen. Så det har selvfølgeligt løftet selvtilliden til dette opgør, efter de havde en længere periode med dårlige resultater.

Hvis de får endnu mere styr på deres defensiv, så har Viking selvfølgelig en chance, hvis gæsterne har en dårlig dag på kontoret. Men niveauet i den norske liga, kontra gæsternes – er en del under og vi tror ikke at Viking ville overleve en sæson i den bedste skotske række – og det mener vi heller ikke at de gør i dag.

*

Aberdeen er ikke mere nr. 2 i Skotland, efter Rangers har arbejdet sig tilbage til toppen af skotsk fodbold. Det er dog ikke fordi de er blevet et ringere mandskab, men Rangers har igen flere penge end Aberdeen og det har ret meget at sige i fodbold. 

Men de er stadig godt med i toppen og formen er både god og stadig stigende. Vi er ret sikre på, at det fysiske skotske spil i et højt tempo, vil være dominerende gennem hele kampen og at de vil få det nemt i det norske forsvar. Vi tror på en sejr på mere end 1 mål i dag til gæsterne.

Viking – Aberdeen = 2 = Odds 2,90
Spillet hvor du får den HØJESTE BONUS på markedet…

To Top