Frække

Torsdagens EL “Frækkert” fra panelet…

Om torsdagen er der ofte Europa League og det gælder også for denne torsdag – hvor vi har nørdet lidt og fundet et enkelt opgør, hvor vi på redaktionen nok ikke har samme opfattelse som flertallet af Bettere.

Lazio – Salzburg = X2 = odds 2,20
Spillet hos den Nye Bookie med de mange Fede Tilbud…

Lazio har gjort det går i denne sæson og det er både i den hjemlige Serie A og internationalt. At nå kvartfinalerne i EL er det mål man satte sig og det er nået nu – men derfor vil man da gerne fortsætte de gode takter.

Dette første af 2 opgør spilles på det olympiske stadion i Rom og her har de faktisk en del udfordringer og smidt nogle mystiske point væk. Formen er fin, men der er en del skader i truppen og her er der mindst 3 af de bærende spillere – som allerede har meldt fra til kampen. Vi tror ikke på en hjemme sejr – men et tæt opgør.

*

Salzburg har imponeret alt og alle i denne sæson og ikke mindst sig selv. Det østriske mandskab havde nok ikke selv troet på – men sikkert håbet – at man vil komme i 1/4-finalerne i denne turnering – men det er fuldt fortjent.

Man har på udebane hentet point mod hhv. Guimaraes, Konyaspor, Marseille, Real Sociedad og seneste Dortmund. Så det er virkelige kompetente mandskaber, som de har hentet point fra i deres hidtidige udekampe. Vi tror på point igen i dette opgør til gæsterne.

Lazio – Salzburg = X2 = odds 2,20
Spillet hos den Nye Bookie med de mange Fede Tilbud…

 

To Top