Bonus

Torsdagens EL Bonus fra redaktionen…

I denne anbefaling fra Europa League’s sidste runde i gruppespillet, har det gæstende hold allerede sikret sig adgang til næste års play offs kampe. Men en gruppesejr vil betyde en modstander der kun blev 2’er i deres gruppe. Så kan man måske slippe for nogle af de store hold fra Europa League i denne sæson.

Lech – Rangers = 2 = Odds 1,65
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Lech har vundet et opgør i gruppespillet indtil videre og det var hjemme mod bundprobben St. Liege. Scoreren på 6-11 viser med alt tydelighed, at de har været overmatchet indtil videre. Det slutter da også efter denne kamp, hvor de selvfølgelig vil gå på banen for at slutte godt af.

Men det er slet ikke motivation nok mod et hold som Rangers. Lech kan godt være med fysisk, men spillemæssigt var de lige en tand bagefter. Det skal nok blive et tæt opgør, men vi mener ikke at hverken form eller niveau hos polakkerne, er godt nok til at få point mod det skotske manskab.

*

Rangers har haft en fantastisk sæson, hvis man ser tilbage på de seneste 10 år. De er tilbage i toppen af skotsk fodbold og også med på det internationale plan. Ingen nederlag i Europa League i de første 5 runder og det forventer vi helt klart heller ikke, at de får i dag.

En gruppesejr vil være attraktivt og den kan de hente ved en sejr, selv om Benfica har samme point tal. Indbyrdes er Rangers bedre. Ingen tvivl om, at skotterne går på banen for at vinde og få en “ringere” modstandere i Play Offs runden første omgang – hvis man altså kan kalde dem der er tilbage for ringe modstandere…!

Lech – Rangers = 2 = Odds 1,65
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top