Bonus

Torsdagens EL Bonus forslag…

Der er også blevet plads til et par opgør fra dagens runde i Europa League og dagens Bonus er netop hentet i denne turnering. En kamp hvor gæsterne er tvungne til at vinde, hvis de ikke skal ryge ud allerede efter gruppespillet.

Lille – Sparta Prag = 1 = Odds 1,65
spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Lille er med i toppen gruppen og slås med AC Milan om hvem der skal ende som vinder af gruppen. Lille møder i deres sidste gruppekamp Celtic, som slet ikke har vist samme styrke som tidligere internationalt. Godt spillede Lille remis med Celtic hjemme, men det var mest grundet Lille og ikke Celtic’s styrke.

Et mandskab som Sparta Prag bør være en overkommelig opgave for franske Lille, som de forøvrigt slog hele 4-1 på udebane. Sejren bliver nok ikke af samme størrelse i dag, men en sejr er vi ikke i tvivl om, at det ender med.

*

Sparta Prag har fået point på udebane, efter en sejr i Skotland over Celtic på 4-1. Så Sparta Prag kan godt spille på udebane. Men Lille er et noget stærkere mandskab end Celtic og derfor står Sparta Prag overfor en helt anden type opgave. Den seneste kamp gav dog en sejr til det tjekkiske mandskab på hele 4-1 over Celtic, hvilke betyder at de stadig er med i gruppen.

Lille har 8, AC Milan har 7 og Sparta Prag har 6 point, så der er stadig tæt i gruppen – men vi mener at det kun er på papiret. Både Lile og AC Milan vinder deres kampe i dag og lukker dermed gruppen ned. Et frækt spil er Lille med mere end 1 mål.

Lille – Sparta Prag = 1 = Odds 1,65
spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top