Nyhed

Torsdagens EL Bombe fra redaktionen…

Vi slutter med en af de sjældne “Bomber”, hvor vi mener at have fundet et Super odds på en kamp, som vi mener falder helt anderledes ud end Bookmakerne havde forestillet. Det betyder selvfølgelig også, at det er et meget højt odds og det er lige på kanten – så smid ikke hele formuen efter denne anbefaling.

Rangers – Braga = 2 = Odds 4,00
Spillet hvor du får dagens bedste Bonus som NY bruger…

Rangers er på vej tilbage til den skotske top og kun et mandskab står i vejen for succes og det er ærkefjenderne fra Celtic. Men Rangers er gået videre fra gruppespillet og det kræver trods alt et vist niveau.

Hjemme er de stærke og har kun tabt 2 kampe i denne sæson. Det var begge gange til Celtic, så det er tydeligt at de stadig lige mangler det sidste for, at kunne byde de bedste internationale mandskaber op til dans. Rangers vil selvfølgelig kæmpe for alt hvad de tror på, men vi har på redaktionen ikke så meget fidus til dem idag – heller ikke selvom de spiller hjemme.

*

Braga er med fremme i Primeira Liga, som er den bedste portugisiske række. Det har kostet lidt på den hjemlige turnering at de har deltaget i EL, men det har været det værd – for nu er de kommet hertil. Formen har dog også på det seneste kun haft en retning og det er op af.

I deres 10 seneste kampe er kun 1 tabt og 1 endt remis. Så Braga er et af de formstærkeste hold i Portugal i denne periode. Porto og Sporting er begge blevet slået indenfor den seneste periode – så det er et Braga mandskab der er helt oppe og ringe.

Ja, det er på udebane. Men det har de det helt OK med. I gruppespillet vandt de over Sl. Bratislava, Wolverhampton og Besiktas på udebane og derfor virker det på ingen måde usandsynligt, at de fortsætter der spillestil og resultater på udebane. Den forsigtige kan garderer sig – for vi tror simpelthen ikke på en hjemmesejr til skotterne i dag.

Rangers – Braga = 2 = Odds 4,00
Spillet hvor du får dagens bedste Bonus som NY bruger…

To Top