Nyhed

Torsdagens danske Frækkert på BettingNews…

Vi er smuttet tilbage i hjemlige omgivelser og har kastet vores blik på den danske 1. Division, som kan være en svær størrelse at spille på. Vi mener dog bare, at dagens valg ligger mere eller mindre lige til højrebenet.

Fremad Amager – HB Køge = 1 = Odds 2,70
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID år du spiller…

Fremad Amager er et hold der hele tiden udvikler sig og det er i den gode retning. Efter John “Faxe” takkede af og de fik en ny svensk træner, har der været fremgang at spore hele vejen.

Den største triumf i denne sæson var nok sejren i Landspokalen over FC Midtjylland. Den havde de ikke lige set komme og sikkert heller ikke jyderne. Men det har givet holdet et yderligere Boost.

Senest hjemme på Amager slog de stærke Vendsyssel og efterfølgende tog de til Næstved og vandt. Opturen stopper ikke i dag, selv om dagens gæster også er i god form. Vi tror på en sejr til hjemmeholdet fra Amager.

*

HB Køge er som skrevet inde i en ganske habil form og ligger på 7. pladsen, et par pladser og point efter hjemmeholdet. Scoreren hedder 22-25 og den indikerer flere perioder med dårligt spil.

HB Køge har svært ved at holde stabiliteten og har det med skiftevis at glæde og skuffe klubbens fans. I dag vil dem der tager med ud på øen Amager få sig en kold skuffelse. Vi er overbeviste om, at både hjemmebane og hold giver en sejr til Fr, Amager.

Fremad Amager – HB Køge = 1 = Odds 2,70
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID år du spiller…

To Top