Bonus

Torsdagens danske EL Bonus spil…

FC København har vist svagheder i den hjemlige liga, men internationalt har de vist stor styrke og koncentration. Derfor har de kvalificeret sig til det valgte opgør, hvor de via lodtrækning skal spille hjemme i Parken. Igen er der kun 1 opgør til at afgøre det hele, så det er knald eller fald.

FC København – Rijeka = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor DU får dagens Højeste BONUS…

FC København havde heldet i lodtrækningen og får nu muligheden for at komme i Europa League gruppespil, hvis de vinder dette opgør. Og en hjemmebane er altid en fordel når det kommer til internationale kampe. FCK har i hvert fald vist, at de godt kan magte de internationale gæster i Parken.

Senest de spillede internationalt her var det polske Piast der blev sendt hjem med 3-0. Vi vurderer faktisk, at dagens gæster Rijeka har stort set samme styrke og ikke er bedre end det polske hold viste sig at være.

SÅ endnu en koncentreret indsats fra københavnerne og så er vi på redaktionen overbeviste om, at de også ender i gruppespillet som i sidste sæson – og igen kan ende med at få lige så stor succes. Vi tror på dem i dag.

*

Rijeka er et fornuftigt kroatisk mandskab, men som lige mangler det sidste i at være blandt de bedste hold i landet. I den hjemlig turnering har de det især svært på udebane, så de bander nok over at de ikke fik det bedste udfald af lodtrækningen. 

Rijekas havde en rigtig fin sæson i hjemmelandet i fjor, hvor de sluttede sæsonen af med en lang serie af sejre. Det blev kun til en meget kort ferie, før den nye turnering gik i gang. Det har måske ikke lige været Rijeka’s kop the, for de har famlet noget rundt i den nye sæson.

Selvfølgelig har denne EL kval turnering været en del af forklaringen, da fokus måske mere har været på den end de hjemlige kampe. Men der har været for langt mellem snapsene i 1. HNL, som den bedste kroatiske rækkes hedder. Vi tror absolut ikke på dem i dag.

FC København – Rijeka = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor DU får dagens Højeste BONUS…

To Top