Bonus

Torsdagens danske Bonus spil fra Divisionen…

Så skal vi til den igen i den hjemlige turnering, som mange frygter at spille på, for de er sjældent det samme mønster som man ser i mange andre ligaer. Den danske Division har sin helt egen balance, men i dag syntes vi at der er et oplagt udfald af det valgte opgør.

Hobro IK – Viborg FF = 1 = Odds 2,35
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

Hobro er igen tilbage i 1. Division, efter en enkelt sæson i landets bedste række Superligaen. Men denne gang endte det ikke med et eventyr, som da de første gang var i landets bedste række. Men de har selvfølgelig taget noget med – både med hensyn til spil og setup.

Det er ikke blevet til så mange trænings kampe, sikker grundet Corvid-19, men en enkelt blev vundet over Skive og en komfortabel sejr i Landspokalen på 7-0, er også kommet ind på trænings kontoen. Så selv om de ikke er oppe i 100% helt endnu, så er de absolut blandt de bedste mandskaber af denne sæsons 1. Division s mandskaber.

*

Viborg var så tæt på, men alligevel så lang fra at rykke op i Superligaen. Men det blev som bekendt Vejle og Viborg FF måtte derfor se fra 2. pladsen, hvordan muligheden smuldrede fra dem. Det er selvfølgelig psykisk hårdt og den afholdte ferie var tiltrængt.

Opstartsfasen ahr været godkendt, men Viborg FF tabte med 0-2 til Skive, som dagens hjemmehold Horbro, slog med samme cifre. Så her er en indikation af, at Viborg FF stadig lige mangler lidt endnu i at være oppe i fulde omdrejninger. Så med tanke på, at det er et “Superliga” mandskab de skal møde og så endda på udebane – så tror vi simpelthen ikke på gæsterne fra Viborg FF.

Hobro IK – Viborg FF = 1 = Odds 2,35
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

To Top