Bonus

Torsdagens danske Bonus på BettingNews…

Det er ikke Superligaen vi har fat i, men i række lige under 1. Division. Her skal oprykkerne fra Nordsjælland se om de kan matche nedrykker fra Nordjylland. Begge kan med en sejr placere sig komfortabelt i rækken.

FC Helsingør – Hobro IK = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du får den Højeste BONUS som NY bruger…

FC Helsingør er rykket op fra 2. Division til denne sæson og den gode form tog de med sig ind i denne sæson, et godt stykke af vejen. Med et par sejre på udebane og en god hjemmebane, er de stadig med i den sjove halvdel af tabellen – som bliver opdelt på midten senere i sæsonen. 10 af de 16 point der kommet ind på kontoen er hentet på hjemmebane.

Da Helsingør sidst mødte Hobro var i Superligaen for en 3-4 år siden. Her blev det til nederlag i 4 ud af 5 kampe. Meget har ændret sig for de 2 mandskaber siden og i dag tror vi på ikke på nederlag til hjemmeholdet.

*

Hobro IK er modsat hjemmeholdet nedrykkere. Men det har ikke været så tydeligt, at de kommer fra et højere niveau og har i hvert fald ikke taget farten med ned. Det gik godt i starten mod de “små” hold som Skive og Hvidovre. Men hold som Køge, Silkeborg og Esbjerg har givet dem nederlag.

Faktisk har Hobro faktisk 4 ud af de seneste 5 kampe, hvoraf det ene var i pokalen til Vejle med 0-3. Hobro er ikke et dårligt hold på 1. Divisions niveau, men det virker ikke til at være kommet i gang endnu. Dagens hjemmehold er bedst hjemme, har masser af selvtillid og en formkurve der stadig er oppe. Vi tror på en hjemmesejr.

FC Helsingør – Hobro IK = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du får den Højeste BONUS som NY bruger…

To Top