Nyhed

Torsdagens danske Bonus fra Superligaen…

Vi har taget fat i et opgør mellem 2 af de “store” fra den danske Superliga, det er i hvert fald 2 stolte klubber med mange triumfer bag sig. Begge hold har nået at spille for og det er hhv. mesterskabet og en plads i europa for gæsternes vedkommende.

FC Midtjylland – Brøndby IF = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemId når du spiller…

FC Midtjylland tabte den første kamp efter krisen til AC Horsens og der blev rynket lidt på næsen. Ville FC.K nu have en chance. Det tror vi nu ikke på redaktionen, for det var en enlig svale. Efterflgende har de igen vist deres stabilitet og vundet over hhv FCN og AaB, begge kampe på udebane..

Her er de hjemme i egen hule og denne gang vil der nok være tilskuere til kampen, selvom stadion ikke bliver fyldt grundet omstændighederne. Men myndighederne laver nogle forsøg. De få tilskuere der måtte bliver lukket ind, skal nok blive underholdt med en sejr.

*

Brøndby IF kæmper stadig noget med det, selv om de indtager en umiddelbart 4. plads. De startede op efter pausen med en sejr over SønderjyskE og lignede faktisk et hold der gerne ville noget. Men de er klasket noget sammen igen i de 2 seneste kampe.

Først nederag til AC Horsens og derefter en uskøn remis på hjemmebane mod AGF. Nej Niels Frederiksen og Co. har stadig en masse arbejde foran sig. Brøndby IF er slet ikke samme sted som FCM og på udebane virker de ikke frygtindgydende. Vi tror ikke på dem overhovedet i dette opgør.

FC Midtjylland – Brøndby IF = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemId når du spiller…

To Top