Frække

Torsdagens Champions League Frækkert…

Dette opgør er det vi skal se på redaktionen i aften. En kamp mellem 2 mandskaber der praktiserer forskellige spillestile og de står faktisk godt til hinanden. Så er begge hold i god form, vil det sikkert blive et seværdigt opgør – i hvert fald hvis der kommer mål tidligt i kampen.

RB Leipzig – Atl. Madrid = 2 = Odds 2,25
Spillet hvor du får dagens HØJESTE CL Bonus at lege med…

RB Leipzig måtte nøjes med en 3. plads, men havde selv en målsætning om top 2, men for mange kampe endte remis genne sæsonen og nederlaget til Dortmund sved, da de snuppede den ønskede 2. plads i det opgør. Men 3. pladsen er heller ikke at kimse af, da den giver adgang til endnu en sæson med Champions League bold.

En enkelt træningskamp er det blevet til siden 27. juni hvor Bundesligaen sluttede. Her mødte de Wolfsburg og spillede 1-1. Træningskampe kan måske ikke bruges til så meget, men er alligevel en indikator for formen. Vi tror på underholdning – men det vil være spanierne der føler sig mest underholdt efter kampen.

*

Atl. Madrid endte også som nr. 3 i den spanske La Liga, hvilket ikke er helt ukendt for dem – efter de 2 store klubber i Spanien – Real Madrid og FC Barcelona. Men niveauet blev holdt højt, både før og efter Corvid-19 og vi skal helt tilbage til februar for at finde det seneste nederlag.

Atl. har efter vores overbevisning et bedre mandskab men ellers er de 2 hold meget lige. Da der kun er en kamp til at afgøre tingene i, mener vi på redaktionen at er mest til spaniernes fordel. Men vi glæder os og ved godt at kampen kan ende tæt og endda remis. Men vores maver siger sejr til Atl. Madrid.

RB Leipzig – Atl. Madrid = 2 = Odds 2,25
Spillet hvor du får dagens HØJESTE CL Bonus at lege med…

To Top