Bonus

Torsdagens Bonus topkamp fra England…

Vi slutter torsdagen af med et opgør som vi helt sikker skal se på redaktionen, for der vil være masser af nerve og god spænding. Om det også bliver underholdende vil tiden vise, men det vil det sikkert for dem der er fans. Vi vil bare gerne se god bold med masser af nerve.

Tottenham – Liverpool = 1X = Odds 1,70
Spillet hvor u får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

Tottenham og Mourinho har ikke helt fundet balancen endnu og der bliver smidt for mange dumme point væk. Men formen virker til, at være opad gående og Tottenham spiller hjemme, hvor de trods alt er bedst. Tottenham lå  som nr. 5 før denne runde, som er pladsen lige efter Liverpool og med 1 point færre for lige mange kampe.

Tottenham er videre i både EFL og FA Cup’en og det ser ud til, at der er ved at ske noget, selv om det ikke er helt oppe og ringen endnu. Men mon ikke det vil lykkedes for portugiseren at finde det rigtige frem til i dag – især når det er Liverpool. Vi tror på et tæt opgør – og det ender sikkert uden vinder, men ellers giver vi mest kredit til hjemmeholdet.

*

Liverpool er langt fra forums styrke og især når de spiller på udebane er det ikke særligt effektivt. Efter 9 udekampe er der kun skrabet 11 point sammen, så var det ikke fordi de var så uhyggelige stærke hjemme, ville de ligge og rode nede i rækken. I de seneste 6 udekampe i Premier League har Liverpool fået 1, sejr, 4 gange remis og 1 nederlag. Nederlaget var til Southampton.

I dag står de igen overfor et godt hjemmehold og med den udebaneform som Liverpool har vist indtil nu, tror vi ikke helt de har det der skal til at vinde på Tottenham Hotspur Stadium i London. Vi ved at en del vil være imod os på redaktionen grundet dagens valg – men vi følger vores mavefornemmelse.

Tottenham – Liverpool = 1X = Odds 1,70
Spillet hvor u får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

To Top