Nyhed

Torsdagens “Bonus” Spil på redaktionen…

Dagens “Bonus” spil denne torsdage, er hentet i den svenske Allsvenskan, som deres bedste liga kaldes for i daglig tale og vi syntes at have udpeget et opgør hvor favoritværdigheden er stor og Odds’et godt.

Ørebro – Eskilstuna = 1 = Odds 1,62
Spillet hvor du får Mest Odds for Pengene…

Ørebro ikke har haft den bedste sæson, men deres hjemmebane form har været ok på det sidste hvor 3 af de seneste 5 opgør er endt med en hjemmesejr. Senest blev det til 2-1 over Malmø som fører rækken.

Ørebro er lige nu rækkens 5 bedste hjemmehold målt på formen, og vi ser at de fortsætter den gode form og den opadgående formkurve lidt endnu da chancen for at ende i den bedste halvdel stadig er indenfor rækkevidde og det er noget mere attraktivt end at ende blandt de sidste 4 som også er en mulighed.

*

Gæsterne  fra Eskilstuna er et slagent hold. De ligger sidst i rækken med blot 12 point efter 23 kampe og en målscore på 19:42. De har ikke mere at spille for, andet end håbet om at slutte af i bedste stil.

De har indtil nu spillet 12 kampe på udebane og tabt de 10 af dem og er stadig uden sejr. Vi efterlader dem ikke meget chance mod et hjemmehold i fornuftig hjemmebane form.

Ørebro – Eskilstuna = 1 = Odds 1,62
Spillet hvor du får Mest Odds for Pengene…

To Top