Nyhed

Torsdagens “Bonus” spil på BNs redaktion…

Det er i aften at FC Midtjylland skal vise om de stadig har et internationalt niveau eller det ender med, at der kun vil være en dansk repræsentant i de europæiske turneringer, i form af FC København.

Dagens “Bonus” spil er hentet i den sidste rundekamp før Europa League før, det er afgjort hvem der skal deltage i gruppespillet og dermed også hvem der kommer til at tjene mange penge.

FC Midtjylland – Apollon Limasson = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du får dagens Højeste CL Bonus at spille for…

FC Midtjylland ser ud til at have fået motoren igang, efter en lidt svævende start og kan de få succes i dette opgør, vil en ny europæisk kampagne starte og sidst gav det jo vældigt meget opmærksomhed.

Med resultatet på 2-3 i Limassol på Cypern, ser chancerne bestemt ud til at være indenfor rækkevidde. Og i den seneste runde af Superligaen, hentede de også en fin sejr på 2-0 ude over OB.

Så målformen ser ud til at være høj og kan de få justeret defensiven en smule i den rigtige retning, ser det godt ud. Vi skal nok ikke forvente et Limassol mandskab der vælter frem på banen – men nok er noget mere defensivt orienteret, indtil FCM evt. score.

*

Apollon Limassol er nok ganske tilfredse med resultatet efter første kamp, da den stod 2-2 kort før tid, indtil Pittas fik scoret 1. minut inde i overtiden. Så de er også godt klar over, at det er lidt af en opgave de står overfor.

Kun 1 gang i deres 10. sidste udekampe har de holdt nullet. Det var i Pokalfinalen i sidste sæson, hvor som bekendt begge hold spiller ude. De andre øvrige 9 udekampe, på andre holds hjemmebane har de lukket minimum 1 mål ind.

SÅ med tanke på at de lukkede 2 mål ind på Cypern, de altid lukker mål ind på udebane og skal spille mod formstærk FCM mandskab – så ser vi kun et udfald af kampen og det er en hjemmesejr.

FC Midtjylland – Apollon Limasson = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du får dagens Højeste CL Bonus at spille for…

To Top